Maskeradkläder Kvinna

Playboy bunny

Den klassiska bunny dräkten är utmärkt för dig som ska  till en lite mer "sexigare" maskerad eller fest. Den uppskattas av många och är känd som "Playboy bunny". 

Nunna

Detta är en av våra personliga favoriter eftersom den är så himla strikt. Denna maskeradkostym har en tendens att chocka många av festens gester eftersom den är så "himla" opassande.

Lack & läder

Den klassika maskeraddräkten i lack slog igenom starkt på 70talet.  På alla tv-kanaler där de visades sexiga och farliga brudar klädde ofta denna dräkt många av dessa kvinnor.

Zombie sköterska

Vi valde att ta med denna eftersom den är riktigt läskig och obehaglig. Hela inslaget påminner om något som är hämtat från Resident Evil eller Silent Hill, men på samma gång är den sensuell.

Krigsbrud

Camo kläder kan se relativt töntigt ut på killar, men på en tjej är det riktigt snyggt faktiskt! Denna maskeraddräkt är både prisvärd och tuff.

Snövit

Alla känner väll till snövit? Den söta flickan som levde ihop med 7st dvärgar.  Denna maskeraddräkt är retro och alla förstår vem du föreställer, det är alltid roligt med maskeradkläder som man kan relatera till.

Djävulsbrud

Vi kan inte säga annat, HETT! Det är en av de mest förbjudna maskeradkläder som finns, och därför riktigt rolig att ha på sig. Den skriker vulgär men samtidigt sexig. Ett måste för dig som aldrig provat! 

Sexigt hembiträde

Alla har vi sett filmer där hembiträden framställs som sensuella och förföriska.  Denna dräkt är riktigt rolig och har många användningsområden ;).